сватбени


Показване:
Подреждане по:

Ефектна сватбена рокля

Уникална рокля комбинация от сатен, шифон, дантела и пухкава яка от бяла еко кожа. Моделът е с цип на гърба. Сатенената материя и дантелата  прид..

398.00лв

Бяла дантелена рокля за бременни

Елегантна дантелена рокля за бременни със сатенен колан. Произведена от изключително качествена италианска дантела. Роклята е с подплата, осигуряваща ..

74.00лв

Бяла рокля макси

Макси рокля от бяла дантела с горна талия и 3/4 ръкав. Перфектния макси модел за подписване или сватба в тесен кръг. Модел, в които ще се чувствате пе..

86.00лв

Бяла рокля шифон и дантела

Сватбена рокля от нежен шифон, в комбинация с изящна дантела. Роклята е с цип на гърба. Сатененият колан подчертава изяществото на талията. Изживейте ..

184.00лв

Дантелена рокля с колан от сатен

Елегантна рокля за бременни от бяла дантела и сатенен колан. За по- голямо удобство роклята е с подходяща подплата. Тоалетът е с 3/4 ръкави. Дължината..

68.00лв

Дълга дантелена рокля за бременни

Дълга рокля за бременни със сатенен колан. Произведена от изключително качествена италианска дантела. Моделът е с цип на гърба и 3/4 ръкави. Роклята е..

95.00лв

Дълга разкроена рокля

Стилна, дълга и разкроена рокля. Изработена е от бяла дантела, придаваща неповторима осанка. Роклята е с подходяща памучна подплата. Моделът е с цип н..

125.00лв

Дълга рокля за бременни

Дълга рокля за бременни в италиански стил с дантела в горната част. Изработена от висококачествена материя.   Роклята е с подплата, осигуряв..

98.00лв

Дълга рокля с бяла дантела

Забележителна дълга рокля в комплект с болеро. Изработена от качествена бяла дантела. Подплатена е с подходяща подплата. Страхотен модел за официален ..

98.00лв

Дълга сватбена рокля

Дълга рокля от нежна дантела с мека подплата и прозрачен ръкав. Подходящ модел за непретенциозна сватба. Състав: 80% полиамид, 20% еластан. ..

124.00лв

Елегантна рокля

Елегантна рокля от бяла дантела. С 3/4 ръкав и отворено деколте. Моделът е с висока талия. Подходяща и за сватбена рокля. При изчерпване на наличната ..

68.00лв

Елегантна рокля с широк ръкав

Зашеметяваща официална рокля. Изработена от луксозна дантела. С висока яка и впечатляващ  ръкав. Дължината е до средата на прасеца. С тази рокля ..

84.00лв

Къса рокля за бременни

Уникална къса рокля от шифон за бременни. Моделът е без ръкав и с цип на гърба. Роклята е с подходяща памучна подплата. Ефектното деколте подчертава б..

69.00лв

Разкроена рокля за бременни

Дълга дантелена рокля за бременни. Произведена от изключително качествена италианска дантела. Роклята е с подплата, осигуряваща необходимия комфорт на..

94.00лв

Рокли за шаферки от шифон

Специална дълга рокля за шаферки. Изработена е от италиански шифон с мека памучна основа. Моделът елегантно подчертава бюста. Предлага се в четири цвя..

126.00лв

Рокля за бременни от дантела

Неповторима дантелена рокля за бременни в бяло. Произведена от изключително качествена италианска дантела. Без ръкав и дължина до коляното. Роклята е ..

72.00лв