клинове

клинове


Показване:
Подреждане по:

Стилен клин

Клин от италианска материя, имитираща кожа, с широк колан за оформяне на талията. Коланът може да се носи и прегънат, в зависимост от желаната визия.С..

34.00лв

Спортен клин

Клин от италианска материя, имитираща кожа.Състав 80% полиамид. 20% еластан..

24.00лв

Клин X

Уникален клин, изработен от италианска материя, имитираща кожа. "Х"-образно разположените връзки с капси по задната линия на краката, създават леко ек..

45.00лв

Клин в черно и бяло

Класически клин, изработен от италианска материя, имитираща кожа.Състав: 80% полиамид, 20% еластан..

36.00лв

Лъскав кожен клин

Лъскав кожен клин, изработен от италианска материя, имитираща кожа. Състав: 80% полиамид, 20% еластан...

35.00лв

Екстравагантен клин

Клин с ниска талия, изработен от италианска материя, имитираща кожа. Екстравагантната визия на клина се определя от нарязаните в предната си част крач..

30.00лв

Клин-панталон с леопардова шарка

Елегантен кожен клин-панталон с ципове и леопардова шарка. Изработен от италианска материя, имитираща кожа,в съчетание с микофибър.  Състав: 80% ..

36.00лв

Клин с шахматен принт

Дълъг клин с ластик, изработен от италианска материя, имитираща лицева кожа.Състав: 80% полиамид, 20% еластан..

35.00лв

Клин с цветен кант

Дълъг клин от италианска материя, имитираща кожа. Съчетанието на черен цвят в горната част и бял в долната, заедно с цветната лента по страничния ръб ..

35.00лв

Стягащ кожен клин

Стягащ кожен клин. Изработен от италианска материя, имитираща кожа, с широк колан оформящ талията. Може да се носи и прегънат в зависимост от желаната..

38.00лв

Класически клин

Класически ежедневен клин, изработен от италианска материя, имитираща кожа. Състав 80% полиамид. 20% еластан..

30.00лв

Клин с латексова кожа

Стилен клин, изработен от италианска материя, имитираща кожа. С него ще се почувствате удобно и елегантно. Състав: 80% полиамид, 20% еластан...

25.00лв

Тесен кожен клин

Тесен кожен клин, изработен от италианска материя имитираща кожа. С широк колан, стягащ талията. Може да се носи и подгънат,за да оформя визията. Съст..

30.00лв

Стягащ кожен клин

Елегантен кожен клин с широк колан, стягащ талията. Коланът може да се носи прегънат, за да оформя визията. Състав: 80% полиамид, 20% еластан...

38.00лв

Кожен макси клин

Кожен макси клин в леопардово и черно с ластик в талията. Модерен и ефектен, всяка дама ще се чувства удобно в него. Състав: 80% полиамид, 20% еластан..

26.00лв