Рокли големи размери - какъв стил е подходящ за макси дами?

Posted by alertbg 28/01/2023 0 Comment(s) Блог,

_от шифон с плетка - 148.00-800x800-blog-Alert-4-8.jpgНезависимо от размера, всеки от нас иска да се чувства красив и специален. Роклята е онази част от гардероба, която ни кара да се чувстваме женствени и красиви.

Понякога обаче недостатъците на фигурата ни отнемат цялото ни самочувствие и се спираме на oversize безформени модели. Мога да се справя! Ще ви кажа, че независимо от типа фигура, можете да изглеждате красиви в рокля голям размер, всичко, което трябва да направите, е да знаете няколко полезни трика. Момичетата с по-пълни форми трябва да изберат рокли големи размери, които са създадени с мисъл за тях. Ако обаче искате да скриете конкретен недостатък, например твърде масивни крака, тогава определено трябва да изберете макси рокля с цепка и по-свободна долна част. Ако сте ниска, носете високи токчета към роклята, за да удължите оптически краката си.

Същото важи и когато искате да прикриете твърде широки рамене и масивни ръце. В този случай изберете xl рокли с дълги по-свободни ръкави и дълбоко V-образно деколте. В такава рокля ще се чувствате не само уверени, но и изключително секси.

Рокли големи размери за всички типове фигури

Прекалено масивното и претенциозно няма да върви добре с роклята. Искате ли да скриете страните си и твърде изпъкналия корем? Много е просто! Всичко, което трябва да направите, е да изберете рокля с малко по-свободна кройка около талията. Благодарение на такава кройка вие не само ще скриете недостатъците си, но и ще изтъните цялата си фигура.

Семпла, очарователна и най-вече ефектно прикрива изпъкналия корем и страни. Ако обаче искате да подчертаете талията си, достатъчно е да си сложите широк колан. Само един много важен съвет! Такъв колан не може да стегне прекалено много около талията, защото има риск от разкриване на гънките. Регулируемите еластични презрамки са най-подходящи за тази задача.

Както вероятно сте забелязали, нямате нужда от перфектна фигура, за да изглеждате зашеметяващо. Всичко, от което се нуждаете, е правилно подбрана рокля в по-голям размер, която да извади и подчертае вашата красота.

Leave a Comment