Модерни бански за дами с различни форми

Posted by alertbg 02/02/2023 0 Comment(s) Блог,

Модерни бански за дами с различни форми

 

По-едрите млади дами може да не се притесняват за някои от недостатъците си, тъй като дизайнерите са подготвили за тях богата гама от модели, в които да могат да коригират фигурата си и да изглеждат много женствени.

 

Цял

Отличителна черта на целите бански костюми с традиционна кройка и широки презрамки е използването на вертикални ивици с ярки цветове отстрани на продуктите. Тези визуални форми за тяло направиха моделите цял бански много по-ярки, като контрастираха с неутралния цвят на основния материал на банския. Същият принцип се спазваше и при стилове с къси ръкави, които в някои случаи са украсени с изрезки отстрани или с цип;

 

Бански тип рокля

За макси дамите, една част дизайнерите представят цяла линия от модели в стила на бански тип рокля, долната част на която е с флиртуваща пола или прилича на мини рокля с презрамки. Цветовете за целите бански са избрани от неутрална палитра и включват щампа на точки или леопардови елементи.

 

Танкини

Особено модерни напоследък са банските тип танкини. Това са модели от две части, които включват горнище тип потник или туника с класическа бикина или боксер.

Танкините ви дават възможност с лекота да прикриете някои несъвършенства, което означава повече комплименти и увереност за вас.

 

Две части

Такива стилове вече са по-опасни за интензивни тренировки, но са напълно приемливи за плажен волейбол и други игри. Дизайнерите представят бански от две части под формата на бандо и шорти, модел с високо деколте и бикини, както и танкини с горна половина под формата на прилепнала тениска с къси ръкави.

 

Спортен бански

Професионалното занимание във всякакъв вид плуване или плажен спорт изисква бански със специална кройка. Обикновено тренировките са придружени от набор от упражнения, които ще бъдат неудобни за изпълнение в плажни бански.

Спортните модни дизайнери са поставили акценти в зависимост от вида бански:

 

Цветове и щампи

Гореща тенденция този сезон ще бъдат ярки цветове, особено неонови цветове. Дълбоките нюанси на синьо и червено или светли нюанси на светло зелено и корал ще се впишат идеално в сезона. Изборът на цветове за пълни момичета е практически неограничен, трябва да се заобикалят само модните модели бански костюми, изработени от метализирани тъкани, за да не се привлича вниманието към недостатъците на фигурата с прекомерен блясък.

Стилен принт също ще освежи вашата плажна визия това лято. Тенденцията на сезона са морски и тропически теми. Общоприето е, че апетитните момичета са по-подходящи за малки щампи, но не пренебрегвайте големите рисунки - те ви позволяват да оформите нов силует на фигурата. Ще изглежда много смело, екстравагантно и най-важното - стилно.

Тъмните нюанси имат ефект на отслабване, особено черните и тъмносините нюанси са идеални, ако искате да скриете няколко килограма. Потърсете модни силуети и стилове, бански с изрезки, които могат да добавят нотка на сексуалност към вашата визия.

 

Банските с дантелени вложки

Те ще изглеждат невероятно оригинални и стилни този сезон. Такива модели са по-скоро бельо, но затова пък са атрактивни. Декорът от дантела ще се превърне в модна декорация, например за горнище на бански костюм танкини и ще направи необходимия акцент върху гърдите.

 

Преди да купите такъв продукт, не забравяйте да го изпробвате, завъртете, направете няколко стъпки. Благодарение на това ще можете да разберете дали този модел е подходящ за вас или трябва да потърсите друг. Ако банският не притиска никъде, не ограничава движенията, повтаря всички извивки на тялото ви, тогава смело го купете и отидете на плажа за морски въздух и част от слънцето.

 

 

Leave a Comment