Как да се обличаме стилно

Posted by alertbg 13/11/2022 0 Comment(s) Блог,

Някои са родени с чувство за стил, но които се нуждаят от време и опит, за да разберат как да се обличат стилно и да развият свой уникален стил. За да създадете изображение, трябва да работите много по този въпрос, да се подготвите и да придобиете известни познания по този въпрос. Има общи насоки, които можете да следвате, за да се доближите до добрия стил.

 

Не съжалявайте за неща, които няма да са полезни при създаването на нов образ и стил, изхвърлете ги, за да не ви напомнят за стария, сив вид.

 

Сега нека започнем да изграждаме основен гардероб. Това са основните и универсални неща, които трябва да присъстват в гардероба на всяко момиче. Тези неща не само ще бъдат винаги на мода, но и ще вървят добре с други дрехи или ще се разменят помежду си.

 

Малка черна рокля

Черната рокля е основата за различни визии. Колани, шалове, шалове, брошки и други аксесоари и облекло могат да намалят тежестта му. Жилетка, модерна жилетка, яке - класика или туид - всичко това ще ви помогне да създавате нов облик всеки път. Не е задължително роклята да е черна, но трябва да е едноцветна.

 

Риза

С помощта на риза можете да създадете различен стил (класически, ежедневен и т.н.). Ризата е един от основните елементи в гардероба, който никога няма да излезе от мода. Ако изберете класика, автоматично ставате стилни. Бял връх и тъмно дъно са традиционната комбинация „с вкус“. Риза плюс джъмпер е доста модерен вариант днес, макар и най -често срещаният. Излишно е да казвам, че ризата може да се комбинира с почти всяко облекло. Бялата риза е „базата“ дори за най -скромния гардероб.

 

Трикотажни изделия: водолазки, жилетки и джъмпери

Всеки от този списък може да се превърне в начало на ново изображение. Как да се облечем стилно с жилетки? Можете да ги носите и с ризи, и с дантелени блузи, и с рокли, и с панталони-поли-шорти-този път. Второ: като завържете презрамка през кръста или шал около врата, можете да промените външния си вид.

 

Класическа пола -молив

Винаги ще изглежда страхотно в работна среда, на парти, на рожден ден с приятели и на среща.

 

Класически прави панталони

Когато стане по -студено, вместо пола, можете да носите панталони или по всяко време според настроението си. Всяко връхно облекло ще подхожда на този стил панталони, същата водолазка е задължителна за този сезон.

 

Дънки

Те могат да се носят с абсолютно всякакви дрехи и не се притеснявайте, ако нещо не пасва. Съвети как да се обличате с дънки: ако не знаете какво да облечете с нещо (туника, джъмпер или водолазка), дънките винаги ще дойдат на помощ - най -универсалното облекло.

 

Аксесоари

Не трябва да пренебрегвате такъв важен момент при създаването на добър стил като аксесоари. Дори най -простият и непретенциозен гардероб може перфектно да украси и разнообрази аксесоарите. Всяко модно момиче трябва да има красиви бижута (обеци, гривни, пръстени, мъниста), чанти и колани, както и фиби и други аксесоари за коса, които обичате.

 

Опитайте се да се доверите на вашия вкус и изберете тоалети въз основа на модните тенденции. Вие и само вие сте способни да се преобразите.

Leave a Comment