Как да се облечем за Свети Валентин? Идеи за стайлинг за Свети Валентин

Posted by alertbg 01/02/2023 0 Comment(s) Блог,

Как да се облечем за Свети Валентин? Идеи за стайлинг за Свети Валентин

Какъв стил да изберете за Свети Валентин? Романтичен или хищен? Елегантен или ежедневен? Всичко зависи от това с кого ще прекарате вечерта на Свети Валентин и къде ще отидете заедно – дали на случайна среща или на романтична вечеря в ексклузивен ресторант. Ето нашите предложения как да се облечете за Свети Валентин.

 

Въпреки че всички повтарят, че Свети Валентин трябва да продължи не един ден, а цяла година, знаем отлично, че понякога е трудно да намериш време и възможност да организираш уникална дата. Затова си струва да се отнасяме към 14 февруари като към ден, в който връзката ни или личният ни и любовен живот стават приоритет. За да направите Свети Валентин още по-специален, помислете за перфектния тоалет за този повод. Почувствайте най-добрата версия на себе си днес!

 

Как да се облечем за Свети Валентин – елегантно или ежедневно?

Облеклото за Свети Валентин трябва преди всичко да бъде съобразено с обстоятелствата. Отивате ли на кино с половинката или половинката си? Можете да заложите на по-свободен стайлинг. Ако пък отивате на романтична вечеря в ексклузивен ресторант, вероятно ще трябва да се облечете много по-елегантно. Подобно е положението с театър или филхармония. Тук Ви е необходима дълга рокля, с която да изглеждате зашеметяващо.

 

Вижте: Идеи за подаръци за Свети Валентин

 

Също така е важно тоалетът да отговаря на вашия стил. Облеклото за Свети Валентин трябва да е специално по свой начин - нека партньорът ви е сигурен, че сте положили усилия да се облечете за него. Не бива обаче да забравяте комфорта – най-важното е да се чувствате комфортно в стайлинга си!

 

Стилизации за Свети Валентин за нея - заложете на червено!

Искате ли тази година Свети Валентин да бъде истински празник на любовта? Заложете на стайлинг, който половинката ви не очаква. Впечатлете го! Ако сте елегантна жена, която обича да подчертава формите и сексапила си, заложете на секси червена рокля. Вашият мъж, а може би и не само той, няма да може да откъсне очи от вас!

 

Свети Валентин се пада през зимата, така че можете да заложите на плетена червена миди рокля с дълги ръкави и дълбоко деколте на гърба. Дълга златиста верига, падаща на гърба, и черни ботуши на висок ток ще подхождат перфектно на този стайлинг.

 

Привърженик ли сте на по-романтичните стилове? Изберете за себе си червена дантелена рокля с V-образно деколте до коляното. На този стайлинг обаче ще подхождат само токчета. Предпочитате ли много по-младежки стил? Можете да изберете разкроена червена рокля с бато деколте или в испански стил, която ще ви придаде много сексапил и ще издължи врата ви.

 

Романтични тоалети за Свети Валентин

Червеното се вписва идеално в атмосферата на Свети Валентин, но ако не е любимият ви цвят или не обичате да се набивате толкова на очи, можете без колебание да изберете малко по-приглушен стайлинг. Винаги можете да се спрете на тоалет с червени елементи – обувки, дамска чанта или например сако.

 

А може би предпочитате да носите само бельо в този пикантен цвят? Това е идеален вариант за жени, които искат да изненадат половинката си не само по време на среща, но и след...

 

На Свети Валентин можете да изберете винаги модерно и секси като червено - черно. Малка черна рокля с дълги дантелени ръкави в комбинация с ботуши на висок ток над коляното със сигурност ще впечатли много мъже. Предпочитате ли по-дълги творения? Създайте оригинален стайлинг за Свети Валентин с дълга рокля на червени цветя. Женствено и колко романтично!

Leave a Comment