Как да изглеждаме стройни и визуално да удължим краката си

Posted by alertbg 16/11/2022 0 Comment(s) Блог,

Всяка жена е красива и уникална, но такава е женската същност – да се стремиш към съвършенство. С помощта на прости трикове и подходящо облекло можете да подчертаете своите предимства и да скриете несъвършенствата.

 

Всички пропорции на тялото са добри по свой начин, но ако има желание за удължаване на краката и визуално подравняване на фигурата, ние ще Ви запознаем с няколко правила.

Да носим широки прави панталони

На въпроса как да удължите краката с помощта на дрехи, ние отговаряме – купете си широки панталони. Тази модна тенденция доминира в пространството от години. Панталони, които покриват висок ток или платформа, създават вид на жена с дълги и стройни крака.

Модели с диагонална асиметрия

Друга важна стъпка към това как визуално да удължите краката е да изберете дрехи с асиметрия. Диагоналът визуално прави фигурата по-висока и по-тънка. Това се отнася както за рокли, така и за поли, и за сарафани.

Отличен вариант за офиса е модел дълъг панталон с каре. Висока талия, миди дължина и диагонални разфасовки по ръба - всичко работи добре за желания ефект. Диагоналната линия също е подсилена с наклонена ивица плат, като по този начин се постига желания резултат.

Пола с контра асиметрия също визуално отслабва.

Дрехи с висока талия

Талия е кралицата на женствеността. Колкото по-тънка - толкова по-привлекателна. Именно тази линия „знае“ как визуално да удължи краката. От няколко сезона на мода са рокли с висока талия и това е истински ход на Кралицата за притежателките на къси крака. Специално внимание трябва да се обърне на полите с висока талия. Актуалната тенденция е бразилска пола от еко кожа. Оригиналният всесезонен модел - широк с имитация на миризма, с асиметрия по ръба и с широк висок колан - е украса на ежедневния и бизнес гардероба.

Гащеризони - най-добрият начин да се справите със задачата за визуално удължаване на краката.

Фокусирайте се върху вертикалата

Ако си поставите задачата за визуално удължаване на фигурата, тогава трябва да се съсредоточите върху вертикалната линия в дрехите: ивици, орнаменти, текстури на плат... Плисирана пола, актуалната тенденция на сезона, ще се справи със задачата за визуално удължаване по-добре от всичко. Многоцветните версии на някои модели поли осигуряват богата основа за успешни експерименти в делови и вечерни визии.

В този случай си струва да удължите долната част на тялото. Бяла рокля с контрастна пола на райета  е ярък пример за това как работи контрастната долна част. Струва си да се отбележи, че визуално отслабва фигурата: пола, панталон, шорти с вертикални райета; висока талия; широк колан; асиметрия;

ивици на панталони.

Обувки в светъл цвят

Законите на визуалното възприятие са стари, колкото самият свят - светли, бежови, кафяви нюанси на обувките естествено ще добавят необходимите сантиметри дължина. И - воала, вие сте неустоимата притежателка на дълги крака.

 

Когато създавате атрактивни изображения, не забравяйте, че основният полезен визуален ефект ще осигури увереност във вашата красота и любов към себе си.

 

Leave a Comment